LET´S WORK TOGETHER. Dobro došli u HAHN+KOLB International

System workstations

ERGONOMSKA RADNA MESTA ZA MONTAŽU

Sistemske radne stanice omogućavaju ergonomsku i prilagodljivu konstrukciju radnog mesta. Radne stanice su podesive po visini i mogu se brzo i lako prilagoditi pojedinačnim zahtevima i potrebama vaših zaposlenih uz pomoć modularnih priključnih sistema. Izaberite odgovarajuću dodatnu opremu od brojnih varijanti opreme i povećajte efikasnost vaših radnih procesa.

SAZNAJTE VIŠE O SISTEMSKIM RADNIM STANICAMA HAHN+KOLB

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/GIF_Systemarbeitsplatz_Neu.gif
 • Objasnićemo vam kako možete stvoriti značajnu dodatnu vrednost za vašu kompaniju pomoću ergonomske radne stanice.

 • Upoznajte se sa varijantama opreme od ormana sa fiokama, perforiranih ploča i polica do okretnih držača monitora i laptopova.

 • Podesite visinu radne stanice brzo i jednostavno.

5521-B1:/CTA Buttons/Discover_More.jpg

OTKRIJTE NAŠE SISTEMSKE RADNE STANICE


POVEĆAJTE PRODUKTIVNOST KROZ INDIVIDUALNE RADNE STANICE

Naše radne stanice omogućavaju maksimalnu individualnost, ergonomiju i prilagodljivost.

U individualno nameštenom i funkcionalnom radnom okruženju povećavaju se motivacija vaših zaposlenih i efikasnost vaše kompanije: Optimalan raspored i organizacija alata i materijala na radnom mestu obezbeđuje efikasne radne procese a time i kratko vreme reakcije.

Svaka osoba ima individualne karakteristike i sposobnosti, zbog toga je važno rad prilagoditi osobi. Ergonomski konstruisana radna mesta ne samo da promovišu zdravlje i dobrobit zaposlenih. Takođe imaju i značajan doprinos stvaranju dodatne vrednosti za vašu kompaniju.


Prednosti ergonomskog radnog mesta

 • Zdravlje i dobrobit vaših zaposlenih je povećano.
 • Poboljšavaju se performanse i učinak rada, smanjuje se broj grešaka.
 • Smanjene su bolesti povezane sa poslom, kao što su bolovi u leđima, vratu ili ramenima.
 • Efikasna, ergonomska radna mesta pozitivno utiču na imidž vaše kompanije.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Systemarbeitsplatz_Stand_600.jpg

POJEDINAČNO PRILAGODITE SISTEMSKU RADNU STANICU

Radne stanice se sastoje od osnovne konstrukcije i radne ploče različitih dimenzija i nosivosti. U zavisnosti od potreba posla i individualnih zahteva zaposlenih, dostupne su različite opcije dodatne opreme i pribora. Modularni sistem vam omogućava individualnu konstrukciju i prilagođavanje radne stanice.

Kombinujte nekoliko sistemskih radnih stanica jedne sa drugima i na taj način konstruišite svoju opremu za radionicu. Rešenja za uglove su takođe moguća bez problema.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0548_reduziert.jpg

Jednostavno podesite visinu radne stanice.

Da bi se osiguralo prilagođavanje radnog okruženja zaposlenom, visina radnih stanica se može električno podesiti pomoću upravljača. Podešavanje radne stanice po visini radi samo dok držite pritisnuto dugme gore ili dole na upravljaču. Kada se dugme odpusti, kretanje se odmah zaustavlja. Upravljački sistem ima unapred programirano automatsko ubrzavanje i usporavanje. Ovo smanjuje udare radne površine pri pokretanju i zaustavljanju. Pomoću memorijskih tastera nožete sačuvati do četiri definisane visine radne površine.


RADNA POVRŠINA KAO STABILNA OSNOVA ZA ERGONOMSKO RADNO MESTO

 • Postolje stola je stabilne čelične konstrukcije sa integrisanim kanalima za kablove, uključujući i udubljennje sa donje strane radne površine, za čisto i efikasno upravljanje instalacijama.
 • Standardizovane širine sistema od 1.200, 1.600 i 2.000 mm maksimalne nosivosti od 400 kg. sa dubinama 700 ili 800 mm.
 • Kontinualno podešavanje visine u opsegu od 690 do 1.200 mm pritiskom na taster ili Bluetooth uređajem pomoću motorizovanih stubova, maksimalna brzina podizanja 38 mm/s.
 • Veoma stabilna površina za montažu zahvaljujući dodatnim poprečnim nosačima i energetskom panelu okačenom ispod radne površine.
 • Površina za montažu horizontalno kontinualno podesiva na radnoj površini
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Tisch-Aufbaueinheit.jpg

OPCIONA OPREMA - MNOGO OPCIJA, JEDAN CILJ

Prilagođavanje bez ograničenja - kombinujte naše sistemske radne stanice sa CLIP-O-FLEX sistemom kačenja. Noseća šina se pričvršćuje na perforiranu ploču kaveznim navrtkama. Nakon toga možete odabrati da pojedinačno okačite naše police sa umecima od tvrde pene ili naše kutije za odlaganje. Na ovaj način alat imate uvek pri ruci.

Kreirajte svoju sistemsku radnu stanicu pojedinačno prema vašim potrebama i ergonomskim zahtevima!

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0562_reduziert.jpg

Ormani sa fiokama

Ormani sa fiokama montiraju se kao viseći element ispod radne površine. Imaju dve fioke i lake su konstrukcije, tako da njihova sopstvena težine ne utiče značajno na smanjenje nosivost ormana. Frontovi fioka su od sjajnog visokokvalitetnog eloksiranog aluminijuma. Visina fronta fioka je 2x 90 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0583_reduziert.jpg

Perforirane ploče

Perforirane ploče su namenjene za kačenje različitih dodataka i mogu se koristiti za vizuelno odvajanje. U zavisnosti od visine ( 400 mm ili 800 mm ) pričvršćuje se uz pomoć 4 ili 6 držača. Za sve varijante maksimalna nosivost je 50 kg. a perforacija je kvadratna 10mm na rastojanju 38 mm x 38 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0528_reduziert.jpg

Police

Police se koriste za odlaganje Euro kutija. One su pričvršćene na osnovu konstrukciju. Za prilagođavanje ergonomiji radnog mesta mogu se kontinualno naginjati do 25° i podesiti po dubini. Na taj način se uzimaju u obzir i različite dubine zahvata. Za sve varijante maksimalna nosivost je 50 kg.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0578_reduziert.jpg

Šipka za kačenje

Šipka za kačenje je namenjena za prilagodljivo kačenje elamenata na jedinicu montiranu na površini. Nagnuta je pod uglom od 25°. Za sve varijante maksimalna nosivost je 25 kg.

VIŠE OPCIJA OPREME

Otkrijte dodatne praktične elemente za vašu ergonomsku radnu stanicu kao što su okretni držači za monitor, laptop i tastaturu - uključujući i sklopivu policu za miš.

Ukoliko želite da koristite opremu okačenu o kolica, potrebno je da na stubove montirate nosače šine, a zatim na nosače i šinu za kolica. Sistem LED svetla se takođe montira na ove nosače. Ovim se obezbeđuje ergonomsko osvetljavanje radne stanice sa 5000 kelvina sa mogućnošću podešavanja osvetljenja. Mikroprizmatični ekran i difuziona folija omogućavaju kontrolu odsjaja. Premijum LED diode najnovije generacije povećavaju energetsku efikasnost.

Da biste izbegli mogućnost prignječenja kada su radna mesta postavljena jedno pored drugog, koristite zaštitu stranu.

Svi proizvodi za opremanje radne stanice prilagođene vašim potrebama se mogu pronači u odeljku dodatna oprema za sistemske radne stanice.

5521-B1:/CTA Buttons/Go_To_Product.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Monitorhalter.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Auslegereinheit.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/LED-Unterbauleuchte.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Klemmschutz.jpg

OTKRIJTE I OVU DODATNU OPREMU ZA VAŠU SISTEMSKU RADNU STANICU


HAHN+KOLB se zalaže za kvalitet, a time i za maksimalne performanse, efikasnost i sigurnost u vašoj proizvodnji. Proizvodimo "Made in Germany" na najsavremenijim mašinama i imamo više od 50 godina iskustva.