SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ.   Bine aţi venit la HAHN+KOLB International | Doar pentru clienţi comerciali

PROGRAMUL DE FREZARE DURA ATORN ROCKTEC PRO

cu acoperirea exclusiva a multistratului dezvoltata 

Frezele ATORN RockTec PRO sunt deosebit de potrivite pentru prelucrarea otelurilor <1400 N / mm, <55 HRC, <60 HRC și <65 HRC. Gama larga de produse acopera toate geometriile cu cea mai mare precizie.

Noua acoperire multistrat TiAlSiN, dezvoltat exclusiv pentru ATORN, impresionează prin duritatea sa extrema si gradul de frecare cel mai mic pentru rezultate optime.


Mai ales in fabricarea sculelor si matritelor, prelucrarea dura joaca un rol din ce in ce mai important si inlocuieste din ce in ce mai multe procese care consuma mult timp ca slefuire sau erodare. Dar si in alte domenii, componentele trebuie inca prelucrate dupa intarire. Acest lucru presupune ca instrumentele de frezat sa se confrunte adesea cu provocari mari.

ATORN ofera acum freze foarte specializate pentru toate tipurile de aplicatii de frezat. Aceste instrumente de inalta performanta sunt ideale pentru prelucrarea dura pana la 65 HRC.

Datorita geometriei lor optimizate si acoperirii extrem de dure a multistratului, frezele ATORN RockTec PRO asigura o frecare redusa si, prin urmare, sunt deosebit de rezistente la abraziune. De exemplu, acestea prelucreaza aliaje de otel, cum ar fi 1.2379 la viteze mari de taiere de pana la 250 m/min si alimentarea dintilor de la 0,001 la 0,15 mm.

1521-B1:/Diverses/Neuheiten/ATORN-RockTec/RockTecPro-Mini-auf-Cent-Muenze.jpg

1521-B1:/Diverses/Neuheiten/Bild_Fraeser_Ausigelungen_EN.jpg

CASTIGATORUL TESTULUI

Calitatea noilor freze ATORN RockTec PRO este demonstrata de primul loc obtinut intr-un test comparativ efectuat de GFE Society for Manufacturing Technology and development Schmalkalden e.V., in care frezele ATORN RockTec PRO au iesit castigatoare in detrimentul concurentilor, intr-un test de frezare pe materiale dure.

A fost prelucrata o piesa de otel 1.2379 (X153 CrMo V12) cu o duritate de 58 HRC. Metodele de testare au inclus valori predefinite ale ap si ae, prelucrarea realizandu-se cu diferite freze de carbura solida. La finalul testului, frezele ATORN RockTec PRO prezentau cea mai mica uzura, rezultand cea mai lunga durata de viata a sculei si astfel au ajuns pe primul loc în evaluarea generala.

REZULTATELE TESTULUI

  • Uzura redusa a taisului
  • Grad redus de rupere
  • Aproape nici o margine construită
  • Grad minim de abraziune a acoperirii

TOLERANTE

  • Diametru taiere: 0 / -0,005 mm
  • Raza frezei : ± 0,0025 mm
  • Raza conturului de copiere: 0 / -0,005 mm
  • Diametrul gaurii de degajare: 0 / - 0,01 mm

DESCOPERA FREZELE ATORN ROCKTEC PRO


Freze carburi solide cu mai multi dinti


Freze semirotunde carburi solide


Freze radiale carburi solide


DORITI SA AFLATI MAI MULTE INFORMATII PRIVIND TEMA ATORN ROCKTEC PRO?

Expertii nostri va stau la dispozitie! Va rugam sa nu ezitati sa ne trimiteti solicitarea cu usurinta si confortabil prin e-mail!

5521-B1:/CTA Buttons/CTA_JetztAnfragen_RO.jpg