SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ.   Bine aţi venit la HAHN+KOLB International | Doar pentru clienţi comerciali

Sistem pentru staţii de lucru

STATII DE LUCRU ERGONOMICE PENTRU MONTAJ

Stațiile de lucru permit un design ergonomic și flexibil la locul de muncă. Stațiile de lucru sunt reglabile electric în înălțime și pot fi configurate cu ușurință și rapid pentru a satisface cerințele dvs. individuale și nevoile angajaților dvs. prin intermediul unui sistem modular de conectare. Alegeți accesoriile potrivite din numeroase variante de echipamente și sporiți eficiența proceselor de lucru.

AFLAȚI MAI MULTE DESPRE STAȚIILE DE LUCRU DE SISTEM DE LA HAHN+KOLB

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/GIF_Systemarbeitsplatz_Neu.gif
 • Vă vom explica cum puteți crea valoare adăugată semnificativă pentru compania dvs. cu o stație de lucru ergonomică.

 • Descoperiți variantele de echipare de la dulapuri cu sertare, tablă perforată și rafturi până la brațe pivotante pentru monitoare și laptopuri.

 • Ajustati rapid și ușor stația de lucru reglabilă pe înălțime.

5521-B1:/CTA Buttons/CTA_MehrErfahren_RO.jpg

DESCOPERITI PRODUSELE PENTRU SISTEMUL DE LUCRU


CRESTETI PRODUCTIVITATEA PRIN STATII DE LUCRU INDIVIDUALE

Cu stațiile noastre de lucru ale sistemului vă oferim individualitate maximă, ergonomie și flexibilitate.

Într-un mediu de lucru mobilat și funcțional individual, motivația angajaților dvs. și eficiența pentru compania dvs. crește: o comandă și o organizare optimă a materialelor și instrumentelor la locul de muncă asigură procese de lucru eficiente și, astfel, timpi de reacție scurți.

Fiecare persoană are caracteristici și abilități individuale, motiv pentru care este important să se adapteze munca la persoana respectivă. Statiile de lucru proiectate ergonomic nu numai că promovează sănătatea și bunăstarea angajaților. De asemenea, au o valoare adăugată semnificativă pentru compania dumneavoastră.

Avantajele unui loc de muncă ergonomic

 • Sănătatea și bunăstarea angajaților dvs. sunt sporite.
 • Performanța și rezultatele muncii se îmbunătățesc, rata de eroare este redusă.
 • Bolile legate de muncă, cum ar fi durerile de spate, gât sau umeri, sunt reduse.
 • Locurile de muncă eficiente și ergonomice au un efect pozitiv asupra imaginii companiei dumneavoastră.
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Systemarbeitsplatz_Stand_600.jpg

ADAPTATI STATIA DE LUCRU INDIVIDUALA

Stațiile de lucru constau dintr-un cadru de bază și un blat de lucru și sunt disponibile în diferite dimensiuni și greutăți de încărcare. În funcție de cerințe și angajați, sunt disponibile diferite opțiuni de echipamente și accesorii. Sistemul modular vă permite să proiectați și să adaptați stația de lucru flexibil și individual.

Combinați mai multe stații de lucru ale sistemului unul cu celălalt și astfel proiectați echipamentul individual al stației de lucru. Soluțiile over-corner sunt posibile și fără probleme.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0548_reduziert.jpg

Reglați cu ușurință înălțimea stației de lucru

Pentru a vă asigura că mediul de lucru se adaptează la angajat, înălțimea stațiilor de lucru poate fi reglată electric printr-un element de comandă. Reglarea stației de lucru a sistemului se execută numai în timp ce țineți apăsat butonul sus sau jos de pe elementul de control. Când butonul este eliberat, mișcarea se oprește imediat. Sistemul de control are un sistem de accelerare și decelerare automată preprogramat. Acest lucru amortizează mișcarea blatului în timpul pornirii și opririi. Puteți stoca până la patru înălțimi definite ale blatului folosind tastele de memorie.


BLATUL DE LUCRU CA BAZĂ STABILA PENTRU O STATIE DE MUNCA ERGONOMICA

 • Cadrele de masă sunt realizate dintr-o construcție stabilă din tablă de oțel și includ o conductă de cablu integrată, care include o zonă perforată sub partea superioară pentru gestionarea cablurilor curată și ușor de utilizat. 
 • Lățimi standardizate ale sistemului de 1.200, 1.600 și 2.000 mm cu o sarcină maximă de până la 400 kg, adâncime 700 sau 800 mm 
 • Reglare infinită variabilă a înălțimii între 690 și 1.200 mm prin acționarea cheii sau dispozitiv Bluetooth prin patru coloane de ridicare puternice, max. viteza de ridicare 38 mm / s 
 • Unitate de asamblare foarte stabilă datorită suportului transversal suplimentar și ecranului energetic suspendat dedesubt 
 • Unitate de asamblare reglabilă infinit în poziție orizontală pe masa de lucru
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Tisch-Aufbaueinheit.jpg

VARIANTELE ECHIPAMENTELOR DUMNEAVOASTRĂ - MULTE OPȚIUNI, UN SINGUR OBIECTIV

Flexibilitatea nu cunoaște limite - combinați stațiile noastre de lucru ale sistemului cu sistemul nostru flexibil de suspendare CLIP-O-FLEX. Șinele de fixare sunt fixate pe placa perforată cu piulițe cușcă. Ulterior, puteți alege să vă agățați individual pe rafturi cu inserțiile noastre din spumă dură sau cu cutiile noastre de depozitare. Astfel, aveți întotdeauna instrumentele la îndemână.

Creați-vă stația de lucru a sistemului individuala în funcție de nevoile și cerințele dvs. ergonomice!

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0562_reduziert.jpg

Dulapuri cu sertare

Dulapurile cu sertare sunt montate sub formă de bloc suspendat sub blatul de lucru. Au două sertare și sunt fabricate în construcții ușoare din sectorul auto, astfel încât să nu se irosească o capacitate de greutate inutilă. Fronturile sertarelor sunt din aluminiu anodizat și strălucesc într-un design de înaltă calitate. Înălțimile sertarului sunt de 2 x 90 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0583_reduziert.jpg

Panouri perforate

Panoul perforat este utilizat pentru a atârna diverse accesorii și poate fi utilizat pentru separarea vizuală. În funcție de înălțime (400 mm sau 800 mm), acesta este fixat cu ajutorul a 4 sau 6 suporturi. Pentru toate variantele, sarcina maximă este de 50 kg, iar dimensiunea grilei este de 38 mm x 38 mm x 10 mm.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0528_reduziert.jpg

Rafturi

Rafturile sunt folosite pentru depozitarea permanentă a Euro-cutiilor. Acestea sunt agățate de unitatea corpului. Pentru o ergonomie optimă la locul de muncă, acestea pot fi înclinate continuu până la 25 ° și adâncimea lor poate fi reglată. Astfel, sunt luate în considerare și diferite lățimi de prindere. Pentru toate variantele, capacitatea maximă de încărcare este de 50 kg.

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/_MG_0578_reduziert.jpg

Bara de suspensie

Bara de suspendare este utilizată pentru suspendarea flexibilă a elementelor de pe unitatea montată la suprafață. Aceasta este înclinată la un unghi de 25°. Pentru toate variantele, sarcina maximă este de 25 kg.

MAI MULTE OPTIUNI DE ECHIPARE

Descoperiți alte elemente practice pentru stația dvs. de lucru ergonomică, cum ar fi brațele pivotante pentru monitor, laptop și tastatură - inclusiv o tavă retractabilă pentru mouse.

Dacă doriți să utilizați un cărucior cu echipament, montați brațul extensibil pe unitatea de asamblare și atașați șina echipamentului acolo. Lumina sistemului LED este, de asemenea, montată aici. Oferă iluminare ergonomică a stației de lucru a sistemului cu 5000 Kelvin și are o funcție de estompare. Ecranul microprismatic și folia difuzoare asigură controlul orbirii. Datorită LED-urilor premium de ultimă generație, are o eficiență energetică ridicată.

Pentru a evita pericolul de strivire atunci când locurile de muncă sunt amplasate unul lângă altul, utilizați protecția de prindere.

Toate produsele pentru echipamentul stației dvs. de lucru flexibile pot fi găsite în categoria accesorii statii de lucru.

5521-B1:/CTA Buttons/CTA_ZudenProdukten_RO.jpg

1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Monitorhalter.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Auslegereinheit.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/LED-Unterbauleuchte.jpg
1521-B1:/Diverses/Fokus_BE/Klemmschutz.jpg

DESCOPERITI DE ASEMENEA ACESTE ACCESORII PENTRU STATIILE DE LUCRU


HAHN + KOLB reprezintă calitate și, prin urmare, performanță maximă, eficiență și siguranță în producția dumneavoastră. Producem calitatea „Made in Germany” cu mașini de ultimă generație și avem mai mult de 50 de ani de experiență în producție.